Profesioneel schadeherstel

4 jaar garantie

De beste prijs/kwaliteit

Haal & Brengservice

Wie is Top-Fix Autoschade?

Top-fix autoschade is een autoschadeherstelbedrijf voorzien van alle disciplines die noodzakelijk zijn voor een succesvol herstel van uw autoschade.
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Top-fix autoschade is met name gespecialiseerd in schadeherstel aan personenwagens. U kunt hierbij denken aan het gehele proces wat er bij schade komt kijken; demonteren, plaatwerk (uitdeuken), voorbewerken/schuren, spuiten en monteren. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk een lichte vrachtwagen of een bestel- en bedrijfswagen voor u te behandelen. Ook scooters en motoren worden met veel zorg door ons gespoten.

Daarnaast zijn industriële spuitopdrachten zoals meubels en b.v. radiatoren en deuren bij Top-fix autoschade in goede handen.

Wij kijken altijd naar de specifieke wensen van de individuele klant. Daarom bent u altijd van harte welkom op de bedrijvenweg 8a te sint michielsgestel voor een schade-inspectie of een vrijblijvend offerte.

Top-fix autoschade is een kleine onderneming waar net persoonlijk contract nog echt belangrijk is.

Wij nemen de tijd voor elke klant en beantwoorden graag al uw vragen. De kleinschaligheid van onze onderneming maakt dat we zeer flexibel kunnen werken. In de meeste gevallen zijn wij in staat om de schade sneller te repareren dan onze collega`s en dat tegen een scherpere prijs. Wij werken daarom ook met vaste spuitprijzen en een vast laag uurtarief om het duidelijke en overzichtelijk te houden.

Top-Fix Autoschade
Bedrijvenweg 8a
5272PB Sint-Michielsgestel

Share This