Profesioneel schadeherstel

4 jaar garantie

De beste prijs/kwaliteit

Haal & Brengservice

Schade?

Reparatiemethodes

Voor iedere kras, deuk of andere schade hebben wij een passende
reparatiemethode
Uitdeuken: Deuken in bijvoorbeeld portieren of spatschermen kunnen vaak uitgedeukt worden, zodat er geen nieuw scherm besteld hoeft te worden.
Uitdeuken zonder spuiten: Als de lak niet beschadigd is, deuken wij kleine deukjes ter grootte van hooguit een twee euromuntstuk uit zonder dat spuiten nodig is. Deze methode is veelal dé oplossing bij hagelschades en parkeerdeuken. Wilt u meer weten over deze specialistische techniek? Of wilt u laten beoordelen of uw schade hiervoor in aanmerking komt? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Top-Fix Autoschade.
Spuiten: Top-fix autoschade maakt gebruik van lakken op waterbasis die aan alle strenge milieueisen voldoen.
De exacte kleur wordt gemeten en de lak wordt op kleur gemengd zodat u na het spuiten geen verschil ziet. Tenzij u natuurlijk een andere kleur wílt zien, kijk dan eens bij top-fix.nl
Spotrepair: Kleine lakbeschadigingen zoals krasjes of deukjes kunnen vaak plaatselijk gerepareerd worden

Klein schadeherstel

Heeft u een vervelend parkeerdeukje, een klein krasje of een sterretje in uw ruit? Voor kleine schades is bij Top-fix Autoschade ook maar een kleine reparatie nodig. En dat betekent dat de schadeprijs ook klein kan blijven!!
Als u toch al bij top-fix bent voor het herstel van een autoschade, dan kunnen we die kleine, ergerlijke beschadigingen nog voordeliger voor u meenemen.

Top-Fix Autoschade
Bedrijvenweg 8a
5272PB Sint-Michielsgestel

Share This